Transfermarkt: Courtois regelt toptransfer bij Real, Mbokani naar Anderlecht?

Transfermarkt: Courtois regelt toptransfer bij Real, Mbokani naar Anderlecht?
Woensdag 03 april 2019 - 22:45   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Volgens Sport/Voetbalmagazine is de kans groot dat KRC Genk aan het einde van het seizoen vijf smaakmakers ziet vertrekken. Concreet gaat het om Ally Samatta, Sander Berge, Ruslan Malinovskyi, Leandro Trossard en Joakim Maehle.

*AS Monaco hoopt Gabriel Lemoine bij Club Brugge weg te plukken. Ook Juventus zou geïnteresseerd zijn.

*Thibaut Courtois doet volgens Spaanse media zijn best om Eden Hazard naar Real Madrid. Hij zou zijn maatje raad gegeven over hoe hij best een transfer kan forceren.

*Philippe Clement zou open staan voor een terugkeer naar Club Brugge. Of die er komende zomer al komt, is nog niet duidelijk.

*Dieumerci Mbokani is een serieus target voor Anderlecht. De spits is straks einde contract bij Antwerp.

*Anderlecht heeft zijn zinnen gezet op Michel Vlap, de 21-jarige spelmaker van Heerenveen. Paars-wit zou zich al officieel gemeld hebben voor de speler die 8 miljoen euro moet kosten. Lees er hier meer over.

*Edmilson Junior heeft toegegeven dat AA Gent, Antwerp én Standard in januari hebben geprobeerd om hem terug te halen naar België. Die clubs houden zijn situatie nog steeds in de gaten.

*In het bestuur van Club Brugge zijn sommige mensen van mening dat Timmy Simons een geschikte opvolger zou zijn voor Ivan Leko. De meerderheid wil echter Philippe Clement weghalen bij KRC Genk.

*Real Madrid gaat in de zomer of Thibaut Courtois, of Keylor Navas verkopen. "Volgend seizoen zal de situatie met de doelmannen héél duidelijk zijn", verklaarde trainer Zinédine Zidane op een persconferentie.

*Het is niet uitgesloten dat Hein Vanhaezebrouck nog voor de start van volgend seizoen terugkeert bij AA Gent. Mocht Jess Thorup om de een of andere reden vertrekken, zullen De Buffalo's niet aarzelen om contact op te nemen met Vanhaezebrouck.

Poll: Vind jij dat Thibaut Courtois moet vertrekken bij Real Madrid?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024