Barcelona op koers voor halve finales CL, ook Juventus doet prima zaak

Woensdag 10 april 2019 - 22:54   I   door Redactie

Barcelona kan de halve finales van de Champions League al ruiken. Barça won met 0-1 op het veld van Manchester United. Ajax speelde in zijn heenwedstrijd tegen Juventus 1-1 gelijk.

Barcelona scoorde al heel vroeg in de wedstrijd. Althans, Luke Shaw scoorde een owngoal. Romelu Lukaku kon geen vuist maken en werd vroegtijdig naar de kant gehaald. Best opmerkelijk als je weet dat Man U een achterstand moest ophalen.

Ajax speelde zeker verdienstelijk tegen Juventus en kreeg in de eerste helft de beste kansen. Een tot op dan onzichtbare Cristiano Ronaldo maakte er echter vlak voor de rust met een knappe kopbal 0-1 van. Meteen na de rust zorgde David Neres met een heerlijke trap voor de gelijkmaker. Verder kwam Ajax niet.

Poll: Halen Barcelona en Juventus samen de halve finales?

TAGS  I  Barcelona  I  Manchester United  I  Juventus  I  Ajax  I  sport  I  voetbal