Coucke gaat weer de mist in: "Vooral dat is toch wel heel ongelukkig"

Coucke gaat weer de mist in:
Zaterdag 13 april 2019 - 19:00   I   door Redactie

Tim Smolders, ex-Club Brugge, laat zijn licht schijnen op de situatie bij Anderlecht. Daar is de malaise momenteel heel erg groot.

“Er is teveel misgelopen dit seizoen", zegt Smolders aan Het Nieuwsblad. "Ik vind persoonlijk niet nodig dat een clubvoorzitter veel in de media komt. Vaak is dat een teken dat het fout gaat in een club. Maar het valt nu inderdaad wel op dat Marc Coucke afwezig is. Het is zeker een ongelukkige timing dat hij nu niet aanwezig op de club. Het is maar bang afwachten in welke sfeer hun eerstvolgende thuiswedstrijd tegen AA Gent zal verlopen."

"Maandag is er overleg gepland tussen bestuur en ultra’s, hopelijk levert dit iets op. Want zulke rellen zoals in Luik werpen een smet op het imago van ons Belgisch voetbal. Operatie ‘Propere handen’ zorgde al voor een flinke tik en nu is er des te meer opsmukwerk nodig. Er is zeker werk aan de winkel om het imago van de Jupiler Pro League op te krikken want anders dreigen af te glijden naar het niveau van de Griekse competitie en dat moeten we ten allen prijze voorkomen.”

Poll: Had Coucke in België moeten zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024