Crisis wordt nóg erger: “Het loopt nu écht volledig uit de hand bij Anderlecht”

Crisis wordt nóg erger: “Het loopt nu écht volledig uit de hand bij Anderlecht”
Maandag 15 april 2019 - 18:31   I   door Redactie

De noodtoestand is al een tijdje geleden afgekondigd bij RSC Anderlecht, maar sinds afgelopen vrijdag lijkt de chaos bij de fiere Brusselse club compleet. Jan Mulder, icoon van paars-wit, weet niet wat hij tegenwoordig ziet van zijn gewezen werkgever.

"Als club kom je al eens vaker een slechtere periode tegen, dat is normaal", aldus Mulder bij Play Sports. "Zo herinner ik me nog dat Anderlecht enkele jaren geleden met 6-0 verloor van Westerlo. Zoiets doet me eerlijk gezegd niet veel, omdat ik weet dat Anderlecht altijd Anderlecht blijft."

"Maar nu... Nu blijft Anderlecht gewoon in die slechte periode steken", merkt de analist op. "Het loopt nu heel erg uit de hand. Het loop volledig uit de hand. En dan ik ook aan België en de Jupiler Pro League. Deze competitie heeft Anderlecht nodig. Club Brugge, Standard en AA Gent: zij hebben Anderlecht nodig als waardige tegenstander."

"Het maakt me zelfs verdrietig"

"Want het loopt niet alleen in de bestuurskamer, maar ook op het veld volledig fout. Voor dat de match op Standard werd gestaakt was het spel van Anderlecht niet om aan te zien. Ik heb Anderlecht nog nooit zo vernederd weten worden op gebied van klasse. Het maakt me zelfs verdrietig", besloot de Nederlander.

Poll: Wat moet er gebeuren om uit de crisis te geraken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024