‘Manchester United reserveert 350 miljoen voor deze 3 topaanwinsten’

‘Manchester United reserveert 350 miljoen voor deze 3 topaanwinsten’
Woensdag 17 april 2019 - 13:30   I   door Redactie

Manchester United werd dinsdagavond door FC Barcelona uit de Champions League. De Engelse recordkampioen schoot op veel vlakken tekort en dat is ook in de bestuurskamer opgevallen.

The Red Devils staan aan de vooravond van een belangrijke transferperiode - misschien wel de belangrijkste in de laatste dertig jaar. De eerstvolgende mercato zou zomaar kunnen beslissen over de toekomst van Manchester United.

Op Old Trafford snakken ze naar nieuwe successen, maar die blijven al sinds het pensioen van succestrainer Sir Alex Ferguson uit. En ondertussen worden concurrenten zoals Liverpool, Manchester City en Tottenham Hotspur steeds sterker en sterker. Een doorn in het oog van iedereen die United een warm hart toedraagt.

(Lees verder onder de foto)

Eriksen en de Ligt

Om de wederopstanding in te zetten, is het bestuur van Manchester United van plan om flink wat geld te investeren. Het wil in het tussenseizoen minstens drie topaanwinsten presenteren. Dé prioriteiten? Een centrale verdediger, een spelmaker en een rechtsback.

Voor de positie van spelmaker heeft Manchester United de Deen Christian Eriksen (Tottenham) op het oog. Om de defensie te versterken zijn dan weer Samuel Umtiti (Barcelona) en Matthijs de Ligt (Ajax) in beeld. Zij liggen in de weegschaal met elkaar voor de positie van centrale verdediger.

350 miljoen

Op de rechtsachter is het nog niet duidelijk wie United in het vizier heeft. Wat wel al duidelijk is, is dat de clubleiding van plan is om een slordige 350 miljoen euro vrij te maken om de nodige versterkingen binnen te hengelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Denk jij dat Manchester United volgend seizoen weer meedoet voor de grote prijzen?

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona  I  Ajax  I  Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024