Zo reageert De Bleeckere op blunder die Club Brugge mogelijk titel kost

Zo reageert De Bleeckere op blunder die Club Brugge mogelijk titel kost
Vrijdag 19 april 2019 - 12:30   I   door Redactie

Een enorme blunder van Frank De Bleeckere zou Club Brugge strak erg zuur kunnen opbreken. De Bleeckere vergat in een Powerpoint die hij doorstuurde naar de Belgische arbiters te vermelden dat er een uitzondering geldt voor de nieuwe handspelregels, waardoor Club in Genk een onterechte penalty tegen zich gefloten kreeg. Pijnlijk.

De Bleeckere haalde de uitzondering wel aan tijdens een uiteenzetting met alle arbiters, maar vergat ze later te vermelden in de Powerpoint die hij hen nastuurde. En zo werd er tijdens Genk-Club geen rekening gehouden met de uitzondering, die wel degelijk van tel was in het geval van Brandon Mechele. Je leest er in dit artikel meer over.

De Bleeckere én Verbist zwijgen in alle talen

Het Nieuwsblad probeerde ondertussen al contact op te nemen met De Bleeckere, maar die neemt zijn telefoon al enkele dagen niet op. Hetzelfde geldt voor scheidsrechtersbaas Johan Verbist.

"Scheidsrechtersbaas Johan Verbist en Frank De Bleeckere zelf zijn al sinds maandag niet bereikbaar voor commentaar. Opmerkelijk is ook dat deze week nog geen enkele verklaring is gegeven voor de scheidsrechterlijke beslissingen van het voorbije weekend. Tot deze week deed Verbist dat telkens ten laatste op dinsdag na het weekend", schrijft de krant. Het is dus afwachten op een uitleg...

Poll: Vind jij het kunnen dat Verbist en De Bleeckere nog niet gereageerd hebben?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  Standard  I  AA Gent  I  Antwerp

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024