Coucke haalt zwaar uit na "leugens" van Vanhaezebrouck

Coucke haalt zwaar uit na
Zondag 21 april 2019 - 08:00   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck trapte onlangs na zijn ontslag hard na naar Anderlecht en Marc Coucke. Dat is bij Coucke niet in goede aarde gevallen.

Coucke vindt dat de pers daar ook een rol in heeft. Vanhaezebrouck sprak volgens hem niet de waarheid. "Leugens! Godganse dagen die verzinsels. Deze week is door collega’s van jou het foute gerucht gelanceerd dat Joris Ide (medeaandeelhouder in Anderlecht, red.) zijn percentage zou verkopen aan François Fornieri (Luikse CEO van farmabedrijf Mithra, red.), die op zijn beurt Luciano D’Onofrio zou meebrengen naar Anderlecht", zegt de voorzitter in Het Laatste Nieuws.

"Hoe denk je dat Frank Arnesen zich voelt als hij zoiets leest? Dan moet ik daar wéér uren en energie in stoppen. Kijk, ikzelf en Anderlecht zijn momenteel een gewond beest waar veel roofdieren boven hangen die bloed ruiken - euh, ge moet mij zeggen als ik aan het overdrijven ben, hé. Wel, des te meer drive voel ik nu om de vijfendertigste landstitel te vieren met de fans. Ik ga het 'hen' niet gunnen", aldus Coucke.

Poll: Denk jij dat Vanhaezebrouck gelogen heeft?

TAGS  I  Anderlecht  I  sport  I  voetbal  I  v24

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024