Transfermarkt: Anderlecht slaat hard toe, meerdere sterkhouders weg bij Genk

Transfermarkt: Anderlecht slaat hard toe, meerdere sterkhouders weg bij Genk
Zaterdag 27 april 2019 - 21:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Juventus gaat Toby Alderweireld scouten in de Champions League-wedstrijd van Tottenham tegen Ajax.

*Zinédine Zidane zou iedereen bij Real Madrid hebben ingelicht dat hij na dit seizoen afscheid neemt van Thibaut Courtois. De Franse coach zou niet tevreden zijn over het niveau van de Rode Duivel én de doelman zou blessures geveinsd hebben.

*KRC Genk heeft met enkele sterkhouders afgesproken dat ze deze zomer al mogen vertrekken. Om wie het precies gaat, is niet bekend.

*Volgens Michael Verschueren wil Anderlecht drie versterkingen halen. "Drie Tadicen", zegt hij. Serieuze versterkingen dus.

*Daarnaast wil Anderlecht ook "18 of 19 spelers" van de hand doen in de zomer.

*Michael Verschueren sluit niet uit dat Karim Belhocine volgend seizoen trainer blijft van Anderlecht. "Daar zijn we nog niet uit", klinkt het.

*Youri Tielemans verhuist wellicht definitief naar Leicester City. De Engelsen zouden hem voor 45 miljoen euro overnemen van AS Monaco.

*Alexis Saelemaekers geeft toe dat hij eerder dit seizoen aanbiedingen van andere clubs heeft gekregen. Hij was toen naast de ploeg verzeild geraakt bij Anderlecht.

*Ook Philippe Clement zou al meerdere aanbiedingen uit het buitenland gekregen hebben dit seizoen. De coach van Genk sloeg ze allemaal af.

Poll: Denk jij dat Clement volgend seizoen nog coach van Genk is?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Leicester City

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024