Stapt Marc Coucke na dit seizoen al op bij Anderlecht?

Stapt Marc Coucke na dit seizoen al op bij Anderlecht?
Woensdag 15 mei 2019 - 20:00   I   door Redactie

Marc Coucke is al iets langer dan een jaar actief bij RSC Anderlecht, maar voorlopig valt zijn avontuur in Brussel nogal tegen. Ziet Coucke het zitten om er nog iets van te maken of stapt hij straks alweer op bij paars-wit?

Nicolas Lombaerts, die door Coucke nog naar KV Oostende werd gehaald, sluit niet uit dat de rijke zakenman het eventueel voor bekeken houdt bij Anderlecht.

"Of het goed komt met Anderlecht? Dat kan ja. Ik weet niet of het snel goedkomt, maar ze zullen het daar wel rechttrekken. 't Zal misschien niet voor morgen zijn, maar goed. Een Belgische ploeg zal altijd afhangen van transfers", zegt Lombaerts in een HLN.

"Zolang je dat niet wil begrijpen... Als je denkt dat je vollebak spelers kan kopen en toch break-even draaien... We zijn en blijven een 'doorsluiscompetitie'. Toch zal het daar wel goed komen. Anderlecht is en blijft Anderlecht, historisch gezien de grootste club van het land."

"Ik durf er mijn hand niet voor in het vuur te steken"

"Met of zonder Coucke? Dat is een andere vraag. Ik durf er mijn hand niet meer voor in het vuur te steken. Met hem hoef je van niets meer te verschieten", gaat Lombaerts verder.

"Dat heb ik in Oostende zelf aan den lijve ondervonden. Hij is in ieder geval capabel om de boel weer op de rails te krijgen. Wél zal het waarschijnlijk langer duren dan dat hij voor ogen had." (lacht)

Poll: Denk jij dat Coucke Anderlecht snel weer gaat verkopen?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024