'Anderlecht neemt deze definitieve beslissing over Thierry Henry'

'Anderlecht neemt deze definitieve beslissing over Thierry Henry'
Woensdag 22 mei 2019 - 15:30   I   door Redactie

Thierry Henry werd dit weekend opnieuw nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar RSC Anderlecht. De gewezen topspits van Arsenal en Barcelona wordt genoemd als de mogelijke assistent van Vincent Kompany.

Of het ook zover zal komen en Henry binnenkort bij Anderlecht gaat tekenen, is nog maar zeer de vraag. Het bestuur van paars-wit is niet van plan om Henry als assistent aan boord te halen.

Bovendien zou de Fransman ook niet bovenaan op het verlanglijstje van Kompany staan. De Rode Duivel mikt in eerste instantie op Simon Davies, die bij Manchester City de beloften traint.

Update 22/5 - 15:30

In de Franstalige krant La Dernière Heure schept technisch directeur Michael Verschueren duidelijkheid over de komst van Thierry Henry. "Het cv van Henry heeft nooit op mijn bureau gelegen", klinkt het. "Nochtans heb ik een vijftigtal cv's ontvangen. Van Italiaanse, Spaanse, Nederlandse, Tsjechische en Russische coaches."

Anderlecht is dan ook niet van plan om Henry aan te trekken als trainer. Het gaat, samen met Vincent Kompany, op zoek naar een ander profiel.

Poll: Zou Henry een goede aanwinst zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Rode Duivels  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024