Kogel is door de kerk: 'Pep Guardiola is de nieuwe coach van Juventus'

Kogel is door de kerk: 'Pep Guardiola is de nieuwe coach van Juventus'
Donderdag 23 mei 2019 - 16:30   I   door Redactie

Pep Guardiola wordt de nieuwe coach van Juventus. De Spanjaard heeft een akkoord bereikt met de Italiaanse topclub over een contract voor vier seizoenen.

Volgens het Italiaanse persbureau Agenzia Giornalistica Italia zet Guardiola op 4 juni zijn handtekening onder het vierjarige contract. Hij zal er 24 miljoen euro per jaar opstrijken. Op vrijdag 14 juni volgt de officiële presentatie.

Guardiola won in de voorbije seizoenen zowat alles wat er te winnen valt bij Manchester City. Enkel de Champions League ontbreekt op zijn palmares bij de Engelse club. Nu lijkt het dus tijd voor een overstap. Bij Man City heeft Guardiola nog een contract tot 2021.

Juventus is op zoek naar een opvolger voor Massimiliano Allegri. De 'Oude Dame' nam na het voorbije seizoen afscheid van de Italiaanse trainer.

Manchester City ontkent het nieuws. "Ik ben onaangenaam verrast door dit absurde nieuws", reageert Grassi bij Sky Italia. "Ten eerste wil onze trainer blijven en heeft hij nog een contract voor twee jaar. Daarnaast lijkt het mij nogal onwaarschijnlijk dat Juventus groot nieuws als dit op deze manier uit zou laten lekken."

"Een presentatie over een paar dagen? Het slaat nergens op, dat is onmogelijk. Het is fake news. Pep wil in Manchester blijven, blijkbaar is er niet goed geluisterd toen hij onlangs zei dat hij nog twee jaar blijft."

TAGS  I  Juventus  I  Manchester City  I  v24

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024