Transfermarkt: 'Club Brugge rondt eerste transfer af, RSCA haalt speler van 20 miljoen'

Transfermarkt: 'Club Brugge rondt eerste transfer af, RSCA haalt speler van 20 miljoen'
Woensdag 29 mei 2019 - 19:00   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Jean Butez is op weg naar Club Brugge. Moeskroen wil 2 à 3 miljoen euro voor zijn doelman.

*Romelu Lukaku is bereid om in te leveren en op die manier zijn transfer naar Inter erdoor te krijgen. De Rode Duivel wil snel weg bij Manchester United.

*Als Roberto Martinez trainer van Barcelona wordt, dan wil hij meteen Toby Alderweireld naar Catalonië halen.

*Steven Defour verhuist wellicht niet naar Antwerp. Hij heeft zijn zinnen gezet op een lucratief en exotisch avontuur.

*Tom De Sutter verlaat KV Oostende mogelijk. Hij wacht nog steeds op een nieuw contract en heeft de deur nu opengezet voor andere clubs.

*Timmy Simons kan Club Brugge inruilen voor… Standard. Hij is in beeld om assistent van Michel Preud’homme te worden.

*Anderlecht gaat vol voor Michel Vlap. Heerenveen weigerde een eerste bod van 5 miljoen euro en verlangt minstens 8 miljoen.

*Bernd Storck wordt zo goed als zeker niét de nieuwe trainer van KRC Genk. De Duitser keert wellicht terug naar zijn vaderland.

*Club Brugge zou Ivan Leko hebben aangeprezen bij Antwerp. De Kroaat is op de Bosuil in beeld om Laszlo Bölöni - er zijn twijfels over de Roemeen - op te volgen.

*Anderlecht zou Matthew Smith (19) een seizoen huren van Manchester City. Als de centrale middenvelder komt, betekent dat dat Adrien Trebel weg mag.

*Guillaume Gillet (35) heeft openlijk gesolliciteerd bij Anderlecht. “Als Kompany dat wil, mag hij me altijd bellen”, aldus de middenvelder.

*Chelsea en Real Madrid zouden een akkoord hebben over de transfer van Eden Hazard. Real zou 113 miljoen euro betalen. Een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 130 miljoen.

Poll: Denk jij dat Leko volgend seizoen trainer van een Belgische club zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024