‘Yaya Touré hakt knoop door over transfer naar Anderlecht’

‘Yaya Touré hakt knoop door over transfer naar Anderlecht’
Woensdag 05 juni 2019 - 17:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht pakte onlangs groots uit door Vincent Kompany aan te trekken. Daar blijft het mogelijk niet bij, want nu wordt paars-wit alweer in verband gebracht met een andere grote naam.

In Britse media en op sociale media wordt niemand minder dan Yaya Touré aan een verhuis naar Anderlecht gelinkt. De 36-jarige middenvelder zit momenteel zonder club en is gratis op te pikken.

Nadat Tourés contract bij Manchester City afliep, verhuisde hij naar Olympiakos. Na een weinige succesvolle passage in Griekenland wilde Touré zijn schoenen aan de haak hangen, maar op die beslissing kwam hij finaal terug.

Kompany

Nu zou Touré alsnog op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dat de ex-speler van Beveren in verband wordt gebracht met Anderlecht, is niet zo gek. Bij Manchester City ontwikkelde Touré een uitstekende band met... Vincent Kompany. Of Anderlecht Touré daadwerkelijk zal vastleggen, moet evenwel nog blijken.

Update 5/6 - 17:30

Zoals de kaarten nu liggen, is de kans klein dat Touré naar Anderlecht verhuist. Paars-wit is niet van plan om veel geld neer te tellen voor de 36-jarige Ivoriaan, die op zijn beurt op een laatste lucratief avontuur lijkt te mikken. Touré lijkt dus eerder naar een exotisch land te verhuizen.

Poll: Zou jij Touré graag in België zien spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Anderlecht

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024