Transfermarkt: Yaya Touré naar Anderlecht, Hasi terug in Jupiler Pro League?

Transfermarkt: Yaya Touré naar Anderlecht, Hasi terug in Jupiler Pro League?
Woensdag 05 juni 2019 - 22:15   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Yannick Carrasco staat op een zucht van een transfer naar Arsenal. De Londense topclub doet er alles aan om de Rode Duivel binnen te hengelen.

*AA Gent is nog niet op de hoogte van interesse voor Brecht Dejaegere. De club heeft de intentie om Dejaegere te houden.

*Yaya Touré mikt op een lucratief avontuur in een exotisch land. Een overgang naar Anderlecht lijkt niet aan de orde voor de gewezen ster van Manchester City.

*Koen Casteels is op weg naar Barcelona. Onze landgenoot zou er tweede doelman worden na Marc-André ter Stegen.

*Charleroi gaat vol voor Hein Vanhaezebrouck. De trainer ziet een overstap zitten, al is het maar om zijn carrière te herlanceren. Mogelijk gaan beide partijen slechts één jaar samenwerken.

*Hans Vanaken zou bij Club Brugge willen blijven. Volgens L’Avenir wil hij een jaar voor het EK zijn plaats bij de Rode Duivels niet op het spel zetten. Bij Club is Vanaken zeker van een basisplaats, in het buitenland niet.

*Paul Pogba lijkt op weg naar Juventus. Real Madrid aarzelt te lang en dat is goed nieuws voor Juve.

*Anderlecht en Standard hebben hun zinnen gezet op Brecht Dejaegere. Die twijfelt over zijn toekomst bij AA Gent.

*Besnik Hasi praat met Cercle Brugge. Hij ligt in poleposition om de nieuwe trainer te worden.

*Anderlecht wil deze zomer vier toptransfers realiseren. Het zoekt vier speler die een onmiddellijke meerwaarde zijn voor de huidige ploeg.

*Mogi Bayat probeert Krépin Diatta naar Paris Saint-Germain te loodsen. Club Brugge wil zijn goudklompje liefst houden.

*Edmilson Junior lijkt op weg naar Antwerp. Met Olivier Renard beschikt The Great Old over een serieuze troef om de Braziliaanse Belg te overtuigen.

*PSG zou zich graag willen versterken met Adnan Januzaj. Die staat ook op het verlanglijstje van Ajax.

Poll: Denk jij dat Edmilson Junior volgend seizoen opnieuw in de Jupiler Pro League zal spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024