‘Neymar weigert Real én Barça en realiseert monstertransfer van 300 miljoen’

‘Neymar weigert Real én Barça en realiseert monstertransfer van 300 miljoen’
Vrijdag 14 juni 2019 - 15:30   I   door Redactie

Neymar blijft de gemoederen maar bedaren. De Braziliaanse superster van Paris Saint-Germain werd onlangs genoemd in een verkrachtingszaak, moest geblesseerd afzeggen voor de Copa America én aast op een transfer.

De 27-jarige Neymar heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij Parijs na twee seizoenen wil verlaten. De aanvaller wil andere lucht opsnuiven en mikt op een nieuwe monstertransfer. Niet naar Real Madrid of Barcelona. De hoop op een terugkeer naar Spanje heeft Neymar ondertussen opgegeven.

Volgens Don Balon heeft Neymar geen zin meer om naar Real of Barça te verhuizen. Real haalde met Eden Hazard een grote naam binnen, terwijl Barcelona hetzelfde zal doen met Antoine Griezmann. Neymar wil niet het risico lopen om tweede viool te spelen en daarom lijkt hij nu op weg naar… Manchester City.

Totaal kostenplaatje: 300 miljoen euro

In het Etihad Stadium zou Neymar de nieuwe ster van Pep Guardiola’s elftal kunnen worden. Volgens Don Balon wil Manchester City plaats maken in zijn kern om de komst van Neymar mogelijk te maken. Leroy Sané, Gabriel Jesus of Riyad Mahrez zou binnenkort voor flink wat geld verkocht worden.

Op die manier zou de clubleiding van City over voldoende financiële slagkracht moeten beschikken om Neymar weg te plukken bij PSG. De Braziliaan zou 250 miljoen euro moeten kosten. Daarbovenop komen ook nog eens het riante loon van Neymar en commissies voor managers. Dat maakt dat het totale kostenplaatje zeker 300 miljoen zou bedragen. 

Poll: Is Neymar dit bedrag waard?

TAGS  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024