Transfermarkt: Club en Genk ronden deal van 20 miljoen af, Ødegaard naar JPL?

Transfermarkt: Club en Genk ronden deal van 20 miljoen af, Ødegaard naar JPL?
Zondag 23 juni 2019 - 21:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*KRC Genk en Brighton & Hove Albion hebben een akkoord over de transfer van Leandro Trossard. Hij zou Genk 20 miljoen euro opleveren.

*Christian Eriksen is op weg naar Manchester United. Een transfer naar Real Madrid zou de Deen geweigerd hebben.

*De transfer van Anthony Limbombe naar Standard krijgt vorm. De Luikse club zal de speler van Nantes huren met een aankoopoptie.

*Adidas, de kledijsponsor van Manchester United, wil dat Paul Pogba niét naar een andere club gaat. Het vreest dat United op commercieel vlak zwaar zal terugvallen.

*Anderlecht en Standard azen op Tottenham-spits Vincent Janssen.

*KRC Genk is bereid om Joseph Aidoo voor 8 miljoen euro naar Celta de Vigo te laten gaan.

*Marvelous Nakamba lijkt Club Brugge 22,5 miljoen euro te gaan opleveren. Dat bedrag wil Aston Villa ophoesten.

*Martin Ødegaard staat op het verlanglijstje van een niet nader genoemde Belgische topclub. Zelf mikt de Noor op een club in een grotere competitie.

*Anderlecht voert de forcing in het dossier van Michel Vlap. Paars-wit hoopt de sterspeler van Heerenveen snel binnen te halen.

*Anderlecht geeft ook Kevin Mirallas (Everton) en Thomas Vermaelen (transfervrij) niet op. Het hoopt de twee Belgen te overtuigen met een goed voorstel.

*Atalanta en Sampdoria strijden om de handtekening van Ruslan Malinovskyi. Die laatste club heeft 12 miljoen euro, plus 5 miljoen aan bonussen, veil voor de middenvelder van Genk.

*Neymar zou de knoop doorgehakt hebben: hij wil terugkeren naar Barcelona.

Poll: Wie gaat deze zomer de beste transfers doen volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024