'Anderlecht betaalt monsterbedrag, tweede toptransfer is een feit'

'Anderlecht betaalt monsterbedrag, tweede toptransfer is een feit'
Dinsdag 25 juni 2019 - 10:30   I   door Redactie

RSC Anderlecht wil zich snel versterken met enkele ronkende namen. Een speler die bovenaan op het verlanglijstje van de Brusselse club staat, is Michel Vlap.

Vlap is de sterspeler van Heerenveen, en in Friesland beseffen ze maar al te goed dat ze goud in handen hebben met de 22-jarige aanvallende middenvelder.

"Vlap staat hoog op de verlanglijst in het Astridpark, alleen is de spelmaker, die in de play-offs al eens op bezoek was bij RSCA, voorlopig veel te duur", weet Het Laatste Nieuws.

Heerenveen weigert bod

"Heerenveen weigerde al een bod van vijf miljoen euro, het wil acht miljoen euro. Dat bedrag kan (en wil) Anderlecht niet betalen. De onderhandelingen lopen", voegt HLN er nog aan toe.

Als Anderlecht niet meer dan 5 miljoen kan ophoesten, dreigt het naast een grote transfer te grijpen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 25/06 - 10:30

Anderlecht heeft zijn eerste toptransfer na de komst van Vincent Kompany beet. Michael Vlap komt naar alle waarschijnlijkheid over van sc Heerenveen. De clubs hebben nagenoeg een akkoord, zo meldt de Leeuwarder Courant.

Anderlecht heeft de kloof tussen vraag en aanbod flink verkleind, waardoor mag verwacht worden dat paars-wit zo'n slordige 7 miljoen euro betaalt voor de komst van Vlap.

Poll: Vind jij dit een goeie transfer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022