Transfermarkt: 'Biglia en Nasri naar JPL, De Bruyne mogelijk weg bij Man City'

Transfermarkt: 'Biglia en Nasri naar JPL, De Bruyne mogelijk weg bij Man City'
Donderdag 27 juni 2019 - 22:12   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt zijn deuren. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Het mooiste bewijs daarvan is dat het nu al gonst van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Zinédine Zidane heeft aan Thibaut Courtois laten weten dat Keylor Navas Real Madrid weldra gaat verlaten. Courtois zal volgend seizoen eerste doelman zijn.

*Gianluigi Donnaruma is op weg naar PSG. De Fransen gaan 50 miljoen, plus Alphonse Aréola, betalen aan AC Milan.

*Samir Nasri is vanaf 1 juli een vrije speler. Hij zou in beeld zijn bij een niet nader genoemde Belgische topclub.

*AC Milan en Fiorentina onderhandelen over Lucas Biglia. De fans van Anderlecht hopen nog steeds dat hun club de Argentijn binnenhaalt.

*Inter en Manchester United zouden een akkoord hebben over de transfer van Romelu Lukaku. Inter zou de Rode Duivel één seizoen huren, mét een verplichte aankoopoptie. Een deal ter waarde van 70 miljoen euro.

*Pep Guardiola wil Isco weghalen bij Real Madrid. Hij ziet in zijn landgenoot een ideale opvolger voor David Silva én een concurrent voor Kevin De Bruyne.

*Jelle Van Damme is op weg naar… Sporting Lokeren. De degradant uit 1 heeft Van Damme een interessant voorstel gedaan.

*Een niet nader genoemde Belgische topclub heeft Martin Ødegaard nog steeds in het vizier. Of zijn komst realistisch is, is nog maar de vraag.

*Club Brugge heeft de stekker uit de onderhandelingen met Waasland-Beveren getrokken. De transfer van Nana Ampomah zal niet doorgaan omdat Club geen 5 miljoen euro wil betalen.

*Zinho Vanheusden is nu toch op weg naar Standard. Het zou 15 à 16 miljoen euro betalen voor de verdediger.

*KRC Genk gaat zich versterken met Patrik Hrosovsky, Stephen Odey, Ianis Hagi en een nieuwe centrale verdediger.

*Michel Vlap is bijna van Anderlecht, dat 8 miljoen euro gaat betalen voor de middenvelder van Heerenveen. Vlap heeft zelf al contact gehad met Vincent Kompany en wil graag naar paars-wit.

*Matthijs de Ligt lijkt dan weer naar Juventus te verhuizen. De verdediger heeft een akkoord met Juve, dat er ook zo goed als uit is met Ajax. De Italianen zouden 70 miljoen euro betalen.

Poll: Vind jij het verstandig om meer dan 15 miljoen euro te betalen voor Zinho Vanheusden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024