Transfermarkt LIVE: 'Genk en RSCA bieden 10 miljoen, Mirallas terug naar JPL'

Transfermarkt LIVE: 'Genk en RSCA bieden 10 miljoen, Mirallas terug naar JPL'
Zondag 07 juli 2019 - 22:05   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren geopend. Het belooft een érg boeiende transferperiode te worden. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Vincent Janssen kan zowel naar Anderlecht als naar Standard. De spits van Tottenham zou een voorkeur hebben voor paars-wit.

*Anderlecht wil doordrukken voor Ianis Hagi. Paars-wit zou 10 miljoen euro veil hebben voor de Roemeen. Ook Genk blijft naar Hagi’s diensten hengelen. De Limburgers zouden zelfs Mogi Bayat zijn hulp hebben ingeschakeld.

*Jürgen Klopp staat op het verlanglijstje van Barcelona. De Catalaanse topclub wil de Duitser volgend jaar weghalen bij Liverpool.

*Renaud Emond verhuist al zeker niet naar Anderlecht. De Brusselaars zijn op zoek naar een ander type spits.

*Edmilson Junior is dan toch niet van plan om naar Anderlecht te verhuizen. Dat heeft zijn entourage duidelijk gemaakt.

*Club Brugge wil Silas Wamangituka weghalen bij Paris FC, maar de aanvaller kan ook naar Galatasaray en Liverpool.

*Real Madrid is van plan om de piste-Paul Pogba te verlaten en vol voor Christian Eriksen te gaan.

*Club Brugge gaat mogelijk 6 miljoen euro op tafel leggen voor Nana Ampomah van Waasland-Beveren.

*Cristo Gonzalez verhuist wellicht niet naar Anderlecht. De spits van Real Madrid B wil in Spanje blijven spelen.

*Kevin Mirallas is op weg naar de Jupiler Pro League. Hij wil graag naar Standard, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

*De transfer van Youri Tielemans is bijna rond. Hij zal voor 45 miljoen euro naar Leicester City verhuizen. Goed nieuws voor Anderlecht, dat recht heeft op een percentage van de doorverkoop en 1,5 miljoen verdient aan de deal.

*Cristiano Ronaldo ziet de komst van Romelu Lukaku helemaal zitten. Hij hoopt dat Juventus de spits kan weghalen bij Manchester United.

*Antoine Griezmann is woest op Atlético Madrid. De aanvaller wil absoluut naar Barcelona, maar zijn huidige club bereikte nog steeds geen akkoord met de Catalanen.

*Aly Samatta begeeft zich stilaan naar de exit bij KRC Genk. Hij is op weg naar de Premier League, waar onder meer Leicester City, Birmingha, Cardiff en Middlesbrough aan zijn mouw trekken.

Poll: Zou jij het begrijpen mocht Edmilson Junior voor Anderlecht kiezen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024