'Barcelona wil Neymar en stelt PSG waanzinnige ruildeal voor'

'Barcelona wil Neymar en stelt PSG waanzinnige ruildeal voor'
Woensdag 17 juli 2019 - 18:30   I   door Redactie

FC Barcelona probeert na de komst van Antoine Griezmann nu ook nog Neymar naar Camp Nou te halen. Even twijfelde het bestuur van Barça over de terugkeer van de Braziliaan, maar nu is er een creatief plan in de maak.

Barcelona moet opletten dat het niet te veel geld meer uitgeeft tijdens deze transferperiode. Het moet voldoen aan de regels van de Financial Fair Play (FFP) en dus is het niet mogelijk om zomaar even meer dan 200 miljoen euro te betalen voor Neymar.

Rakitic en Coutinho

Daardoor leek Barça af te haken in de strijd om Neymar, maar nu gaat het toch een poging ondernemen om de aanvaller weg te halen bij PSGL'Équipe meldt dat Barcelona 40 miljoen euro wil betalen voor Neymar en Ivan Rakitic en Philippe Coutinho in de deal wil betrekken.

Bij PSG weten ze niet goed wat ze daarvan moeten denken. De Fransen vinden Coutinho en Rakitic interessante spelers, maar willen graag meer geld vangen voor Neymar. Ondertussen werd Neymar al aangeboden bij Bayern München, Manchester United, Juventus en Real Madrid. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Neymar komend seizoen opnieuw bij Barcelona speelt?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024