'Hans Vanaken heeft een groot probleem bij Club Brugge'

'Hans Vanaken heeft een groot probleem bij Club Brugge'
Vrijdag 26 juli 2019 - 14:00   I   door Redactie

Het nieuwe seizoen gaat beginnen en Hans Vanaken (26) is nog steeds een speler van Club Brugge. En dat terwijl de Limburger al enkele jaren de pannen van het dak speelt in de Jupiler Pro League en al meermaals in verband werd gebracht met een transfer naar het buitenland.

Borussia Dortmund en Sevilla werden al genoemd, maar uiteindelijk bleek de interesse nooit concreet genoeg om uit te monden in een transfer. Volgens analist Marc Degryse heeft Vanaken één groot probleem als het aankomt op een transfer.

"Wíj kennen hem wel, maar ik kan me voorstellen dat ze in het buitenland niet meteen onder de indruk zijn van Vanaken", zegt Degryse in Het Laatste Nieuws. "Het gaat altijd over hetzelfde: de vraagtekens over zijn explosiviteit. En of hij het tempo van een topcompetitie wel aankan - ik denk het wel, bij een subtopper."

"Vanaken voelt zich happy bij Club"

Vanaken zelf is niet van plan om een transfer te forceren. Hij voelt zich goed bij Club Brugge, en dat ziet ook Degryse: "Ach, Vanaken zal het niet erg vinden. Hij voelt zich hier happy. We mogen ook blij zijn dat er nog spelers tien jaar in België willen blijven. En met de bedragen die ook hier tegenwoordig betaald worden, zal hij na zijn carrière geen analist meer moeten worden." (lacht)

Poll: Hoelang zal Vanaken volgens jou nog bij Club Brugge spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sevilla  I  Borussia Dortmund

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024