'Lukaku bereikt akkoord over supertransfer, maar er is één serieus probleem'

'Lukaku bereikt akkoord over supertransfer, maar er is één serieus probleem'
Vrijdag 02 augustus 2019 - 10:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku heeft zijn droomtransfer bijna beet. De Rode Duivel staat op het punt om Manchester United in te ruilen voor... Juventus. De Italiaanse landskampioen wil 'Big Rom' héél graag en dat blijkt uit het meest recente aanbod.

Italiaanse media melden dat men bij Juventus het licht op groen heeft gezet voor de komst van Lukaku. Lukaku is blijkbaar de spits waar De Oude Dame al even naar op zoek is.

Juventus wil ook ver gaan voor Lukaku. Zo wil het in ruil voor de komst van de Belg zowel Paulo Dybala als Mario Mandzukic naar Manchester United sturen. Op clubniveau moeten nog enkele details worden uitgeklaar, maar de deal zou zo goed als rond zijn.

Dybala stemt (eerst) in met vertrek

Dybala zelf wilde aanvankelijk bij Juventus blijven, maar beseft dat hij niet in de plannen van Maurizio Sarri past en vertrekken de beste optie is. Hij mikt zelf op een jaarloon van 10 à 12 miljoen euro, iets waar Manchester United nog aan moet voldoen. De Engelsen boden tot dusver maximum 8,5 miljoen.

Update 2/8 - 10:30

Lukaku heeft ondertussen een akkoord bereikt met Juventus, zo melden verschillende Italiaanse media. De Rode Duivel krijgt bij De Oude Dame een jaarsalaris van 9 miljoen euro. Een deal is nu niet meer ver weg. Of toch?

Er is één probleem en dat luistert naar de naam Dybala. De Argentijn twijfelt of een verhuis naar Manchester United wel verstandig zou zijn. Bovendien wil de Engelse recordkampioen Dybala voorlopig niet tegemoetkomen wat betreft zijn looneisen.

Dybala twijfelt

Dybala wil 10 à 12 miljoen euro per jaar verdienen op Old Trafford, maar dat vinden ze bij Manchester United veel. Te veel. Als Dybala niét naar United wil, dan moet ook Lukaku opnieuw langer wachten op zijn droomtransfer. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Poll: Denk jij dat de ruildeal effectief tot stand zal komen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024