Vandenbempt zet vraagteken achter komst van Mignolet naar Club Brugge: "Nu al"

Vandenbempt zet vraagteken achter komst van Mignolet naar Club Brugge:
Maandag 05 augustus 2019 - 10:00   I   door Redactie

Ook Peter Vandenbempt heeft zijn mening gegeven op toch wel een van de strafste transfers van de zomer in de Belgische competitie. Simon Mignolet keert terug naar de Jupiler Pro League en gaat bij Club Brugge aan de slag.

"De terugkeer van Simon Mignolet naar België is een zeer straffe stunt van Club Brugge", zegt Peter Vandenbempt aan Sporza. "Ik denk dat Mignolet een tijdje geleden niet meteen van plan was om al naar de Belgische competitie terug te keren, want het is hier is toch een veel lager niveau dan in de Premier League."

"Op zijn 31e had Mignolet misschien toch wat anders voor ogen. Het is ook niet iemand die ineens een pak geld minder zal willen verdienen. Club Brugge heeft flink onderhandeld. Maar na 2 seizoenen op de bank bij Liverpool wou Mignolet wel weer op het veld staan. De waarschuwing van bondscoach Roberto Martinez was duidelijk met het oog op het EK van volgend jaar."

"De realiteit is ook dat die echt goede aanbieding uit een goede buitenlandse competitie er dan blijkbaar toch niet gekomen is", vervolgt Vandenbempt. "Want ik vind het toch redelijk vroeg voor een internationale topkeeper zoals Mignolet om alweer naar België terug te keren."

Poll: Vind jij het ook te vroeg voor Mignolet om al terug te keren naar België?

TAGS  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal  I  v24

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024