Mulder: "Club is niet de grootste club van België, dat zijn zij"

Mulder:
Dinsdag 06 augustus 2019 - 09:30   I   door Redactie

Jan Mulder is het niet eens met de uitspraken van onder meer Marc Degryse dat Club Brugge de grootste club in België is. Dat blijft voor Mulder Anderlecht.

"Brugge gaat door in de Champions League. Zeker. Dit is een uitspraak waar ik mijn vingers aan zou kunnen verbranden, maar eigenlijk ben ik er gerust in. Al was het maar omdat ik Kiev vorig jaar tegen Ajax gezien heb. Nou, verstoppertje spelen moet Club niet doen. Ze hebben simpelweg meer kwaliteit dan Kiev. En 't draait. Prachtig", zegt Mulder in Het Laatste Nieuws.

"Brugge is een club om trots op te zijn. Leuke sfeer, goeie achterban, toffe ploeg. Ik ben hier nu een lullig positief praatje aan het houden, maar het is geen geslijm. Maar om nu te zeggen dat Brugge de grootste club van België is... Dat is voor mij nog steeds Anderlecht. Maak je geen zorgen: Anderlecht blijft voor altijd bestaan, hoor", verzekert Mulder.

"Al moet ik toegeven: op Moeskroen was het nogal... (zoekt zijn woorden) traag. Ja, het ging me te langzaam. Ik zag weliswaar goeie wil en wat ideeën, maar als déze ploeg tegen Brugge of Standard moet, ben ik niet optimistisch."

Poll: Is Anderlecht nog steeds de grootste club in België?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  v24

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024