'Real Madrid pakt uit met ferme transferstunt en betaalt amper 66 miljoen'

'Real Madrid pakt uit met ferme transferstunt en betaalt amper 66 miljoen'
Zondag 18 augustus 2019 - 14:30   I   door Redactie

Real Madrid zou op het punt staan om nog eens toe te slaan op de transfermarkt. De Madrileense topclub aasde lange tijd op Paul Pogba, maar zou in extremis vol voor... Christian Eriksen willen gaan.

Eriksen maakte aan het begin van de zomer al bekend dat hij Tottenham Hotspur wilde verlaten, maar tot nader order staat hij nog steeds onder contract bij de Londense club. Het bestuur van Tottenham schotelde Eriksen ondertussen al een nieuw contract voor, maar de Deen bedankte voor het aanbod.

Eriksen hoopt in de slotfase van deze mercato alsnog een transfer te versieren. Volgens Spaanse media ziet het er heel goed uit voor de aanvallende middenvelder, want Real Madrid zou hem snel willen inlijven. Voorzitter Florentino Perez mikte in eerste instantie op Pogba, maar de vraagprijs van Manchester United ligt veel en veel te hoog. Er is sprake van 170 miljoen euro.

66 miljoen

Niet Pogba, maar Eriksen moet daarom de laatste ferme transferstunt van de zomer worden bij Real. De Deense spelmaker zou bovendien op te pikken zijn voor een bedrag van 66 miljoen euro. Een koopje voor een kapitaalkrachtige club als Real Madrid. En al zeker als je weet dat Tottenham eerder deze zomer nog meer dan 150 miljoen euro wilde voor zijn sterkhouder. Als alles volgens plan verloopt, rondt Real de transfer in de komende week af.

Poll: Denk jij dat Eriksen bij Real Madrid past?

TAGS  I  Real Madrid  I  Tottenham  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024