Transfermarkt LIVE: Gent aast op nog een Belg uit JPL, Dennis weg bij Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Gent aast op nog een Belg uit JPL, Dennis weg bij Club Brugge?
Donderdag 22 augustus 2019 - 19:30   I   door Redactie

Het einde van de transferperiode is in zicht. Tot het einde van deze maand kunnen spelers nog andere oorden opzoeken. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken nog andere oorden op in de laatste weken? Je verneemt het in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Luis Suarez zou een mondeling akkoord hebben met David Beckham om in 2020 naar diens Amerikaanse club Inter Miami te verhuizen.

*AA Gent is van plan om na de komst van Sven Kums ook nog uit te pakken met de komst van Faris Haroun. De Buffalo’s willen de middenvelder weghalen bij Antwerp.

*Michel Preud’homme rekent bij Standard niet meer op Duje Cop, Sébastien Pocognoli, Uche Agbo en Luis Pedro Cavanda. En mogelijk mag ook Alen Halilovic nog weg.

*Club Brugge en Tottenham hebben reeds een akkoord over Victor Wanyama. Club zou 10 miljoen euro betalen voor de middenvelder. Een bedrag dat via bonussen kan oplopen tot 15 miljoen.

*Yannick Bolasie is in beeld bij Antwerp. Er zouden verkennende gesprekken aan de gang zijn.

*Club Brugge wil zijn transferrecord breken voor Victor Wanyama. Blauw-zwart zou minstens 10 miljoen euro veil hebben voor de middenvelder van Tottenham.

*AS Monaco wil Emmanuel Dennis. Club Brugge staat niet te springen om de winger te verkopen, maar zou bereid zijn om mee te werken als het 15 à 20 miljoen euro krijgt.

*Standard heeft een nieuwe poging ondernomen om Brecht Dejaegere te strikken. De Rouches hadden een akkoord met Gent om de middenvelder in een deal rond Uche Agbo te betrekken. De overgang van die laatste sprong evenwel af, dus is het niet duidelijk of Dejaegere nog zal verhuizen.

*James Lawrence gaat Anderlecht op uitleenbasis verlaten. Hij gaat een jaar bij de Duitse tweedeklasser Sankt Pauli spelen.

*PSG heeft een bod van Real Madrid op Neymar geweigerd. De Madrileense topclub was bereid om 100 miljoen euro te betalen en het drietal Gareth Bale-Keylor Navas-James Rodriguez naar Parijs te sturen. 

Poll: Wie zal volgens jou de beste zaken gedaan hebben deze zomer?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024