'Neymar laat bom ontploffen na gemiste transfer'

'Neymar laat bom ontploffen na gemiste transfer'
Dinsdag 03 september 2019 - 11:30   I   door Redactie

Neymar heeft zijn transfer naar Barcelona gemist. Lange tijd zag het er naar uit dat de Braziliaan zou terugkeren, maar er kwam geen akkoord uit de bus tussen Barça en Paris Saint-Germain.

Neymar zal nog een tijd met tegenzin bij PSG moeten blijven. De international en zijn entourage zijn alvast naar de wereldvoetbalbond FIFA gestapt. Neymar heeft nog een doorlopend contract tot medio 2022 en hij heeft geen transferclausule in zijn contract. Dat wil zeggen dat PSG ook volgend jaar kan vragen wat het wil voor hem.

Neymar heeft echter ontdekt dat spelers na drie jaar hun contract zelf kunnen afkopen. Volgens El Mundo Deportivo komt dat neer op 170 miljoen euro. Dat is een bedrag dat Barcelona of Real Madrid in principe wel moet kunnen betalen. Over een jaar zou de transfer dan kunnen plaatsvinden.

Het is alleen de vraag hoe PSG en de fans gaan reageren op het nieuws dat Neymar ging aankloppen bij de FIFA. Wellicht zorgt dit nog voor grotere problemen, want de fans hadden zich nu al tegen de sterspeler gekeerd.

Poll: Begrijp je de verontwaardiging van Neymar?

TAGS  I  PSG  I  Barcelona  I  v24

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024