Alarmbellen gaan af bij Club Brugge: "Het is écht zorgwekkend"

Alarmbellen gaan af bij Club Brugge:
Maandag 16 september 2019 - 20:30   I   door Redactie

Club Brugge plaatste zich al voor de poules van de Champions League en pakte tegelijkertijd ook al punten in de eigen competitie. Toch is het duidelijk dat blauw-zwart nog niet op volle toeren draait.

Zaterdag won Club met 0-2 - en zonder problemen - van Cercle Brugge. Woensdag, tegen Galatasaray zal het echter beter moeten. Dat merkt ook Het Laatste Nieuws op. "Mignolet, Vormer, Vanaken, Balanta en Deli. De sterkhouders toonden zich klaar voor de Champions League, waar het woensdag tegen Galatasaray in een vroeg sleutelduel écht om de knikkers gaat."

"De rest liep er tegen Cercle maar wat bij. Vier dagen vooraleer het niveau als een raket in de hoogte schiet. Club Brugge won een beladen stadsduel, maar dat is toch het minste wat we van 's lands beste spelerskern mogen verwachten tegen Cercle? Een ploeg die dit seizoen enkel tegen Waasland-Beveren punten heeft gepakt."

Onzichtbare Okereke

"Zorgwekkend is het vormpeil van Okereke, andermaal onzichtbaar, de worstelende Diatta en ook Dennis - die slechts twee keer efficiënt was in een circusvoorstelling van jewelste, vol dribbels en gekke bokkensprongen", gaat HLN verder. En ook in de defensie zijn er zorgen: "Achterin toonde Ricca zich kwetsbaar, is Mechele Mechele nog niet en speelde Mata andermaal 'au ralenti' - enkel topwedstrijden lijken hem te boeien."

Poll: Op welke plaats zie jij Club Brugge in zijn groep in de Champions League eindigen?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge  I  Galatasaray  I  voetbal

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024