‘Mbaye Diagne zorgt voor serieuze problemen bij Club Brugge’

‘Mbaye Diagne zorgt voor serieuze problemen bij Club Brugge’
Vrijdag 27 september 2019 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge versterkte zich op het einde van de zomermercato nog met Mbaye Diagne (27). Het plukte de Senegalese spits voor de neus van RSC Anderlecht weg bij Galatasaray. Indruk wist Diagne echter nog niet te maken.

De eerste weken van Diagne bij Club Brugge verliepen niet bepaald vlekkeloos. Tot dusver mocht de spits enkel in de beker tegen Francs Borains aan de match beginnen. En na amper één helft werd hij al gewisseld.

Voor de klassieker tegen Anderlecht behoorde Diagne zelfs niet eens tot de wedstrijdkern van trainer Philippe Clement. “Een sportieve keuze”, klonk het toen. Diagne zou nog niet topfit geweest zijn.

Meer aan de hand?

Volgens analist Bob Peeters was er evenwel meer aan de hand en zorgde Diagne al voor serieuze problemen bij Club Brugge. “Er zal wel iets gebeurd zijn. Ik heb bij Westerlo (de ex-club van Diagne, nvdr.) vernomen dat Diagne een speciale jongen en al eens voor problemen durft te zorgen. Dus er zal in aanloop naar de match tegen Anderlecht wel iets gebeurd zijn”, aldus Peeters op Play Sports.

Poll: Denk jij dat Diagne het gaat maken bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024