'TV-rechten Jupiler Pro League verhuizen mogelijk (verrassend) naar deze zender'

'TV-rechten Jupiler Pro League verhuizen mogelijk (verrassend) naar deze zender'
Vrijdag 11 oktober 2019 - 11:30   I   door Redactie

Dit seizoen zijn de wedstrijden in de Jupiler Pro League nog te zien op de betaalzenders van Telenet en Proximus. Daar komt in de toekomst mogelijk verandering in.

Eleven Sports zou van plan zijn om vol voor de rechten van het Belgische voetbal te gaan. Dat meldt de Franstalige krant Le Soir. De zender is sinds 2015 actief in ons land en is ambitieus.

Op dit moment covert Eleven Sports onder meer al Spaanse en Italiaanse competitie, maar daar hoopt de zender dus ook de Jupiler Pro League aan toe te voegen.

Beslissing in januari

Eerder raakte al bekend dat enkele Belgische topclub overwegen om de rechten van hun wedstrijden afzonderlijk te verkopen. In januari van volgend jaar wil de Pro League een beslissing nemen over de TV-rechten.

Ook Telenet en Proximus willen het Belgische voetbal uiteraard blijven uitzenden. Mocht Eleven Sports als winnaar uit de bus komen, zou dat een verrassing zijn.

Poll: Zou jij het een goede zaak vinden mocht Eleven Sports de TV-rechten in handen krijgen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  voetbal  I  sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024