'Anderlecht-spelers klagen over aanpak van Kompany'

'Anderlecht-spelers klagen over aanpak van Kompany'
Zaterdag 12 oktober 2019 - 13:00   I   door Redactie

Er zit een groot hiaat in de aanpak van Vincent Kompany. Dat schrijft Sport/Voetbalmagazine deze week.

"In het gedurfde project van Kompany ontbreekt er een essentieel element: een fysiektrainer. De vele spierblessures kunnen niet losgekoppeld worden van de onvolmaakte voorbereiding die Anderlecht in de zomer heeft ondergaan. Er werd onder andere beslist om de traditionele fysieke testen niet af te leggen", schrijft S/VM.

"Bram Geers, de man die in het tussenseizoen gepromoveerd werd tot fysiektrainer, wordt fel gewaardeerd op Neerpede maar hij staat niet bekend als een specialist. Dat bleek nogmaals tijdens een vergadering met de andere fysiektrainers van de club. Bepaalde spelers, en vooral de nieuwkomers, verbazen zich al een tijdje over het gebrek aan trainingsarbeid en -intensiteit in de week", aldus het weekblad.

"Bij Kompany is het fysieke aspect blijkbaar geen prioriteit. Frank Arnesen kaartte het onderwerp ooit aan, waarop Kompany liet uitschijnen dat ze niet hoefden te lopen. Hij ziet het probleem niet of hij wil het niet zien, zo wordt gezegd. Het is verontrustend dat het gebrek aan fysieke paraatheid nog niet helemaal is doorgedrongen tot de hoogste geledingen van de club."

Poll: Stel jij je vragen bij de fysieke toestand van de Anderlecht-selectie?

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024