‘Anderlecht neemt deze beslissing over vertrek van Yari Verschaeren’

‘Anderlecht neemt deze beslissing over vertrek van Yari Verschaeren’
Woensdag 16 oktober 2019 - 18:30   I   door Redactie

Het gaat hard voor Yari Verschaeren (18). Enkele maanden geleden zat de youngster van RSC Anderlecht nog op de schoolbanken, maar ondertussen is Verschaeren al Rode Duivel.

Bij Anderlecht liet Verschaeren al meermaals flitsen zien van zijn talent, zelfs in een ploeg die niet geweldig draait. Roberto Martinez haalde de jongeling prompt bij de Rode Duivels en vrijdag maakte Verschaeren zelfs al zijn eerste goal voor de nationale ploeg.

Het is ook scouts van buitenlandse topclubs niet ontgaan. Vrijdag stuurden enkele grote ploegen een mannetje naar België en Verschaeren viel op. Paris Saint-Germain, dat Verschaeren al langer in de gaten houdt, zou zelfs van plan zijn om een bod neer te leggen bij Anderlecht.

Bij paars-wit willen ze Verschaeren niet kwijt, maar PSG zou van plan zijn om een niet te weigeren bod uit te brengen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Update 16/10 - 18:30

Anderlecht laat Verschaeren voorlopig niet vertrekken. Een vertrek in januari is alvast onbespreekbaar voor het bestuur van paars-wit. Verschaeren speelt een té belangrijke rol in de plannen van de Brusselse club.

Verschaeren zelf dringt ook niet aan op een vertrek bij Anderlecht. De 18-jarige middenvelder wil verder groeien bij Anderlecht.

Poll: Zou PSG een goede club zijn voor Verschaeren?

TAGS  I  Anderlecht  I  PSG  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024