'Anderlecht verneemt erg vervelend nieuws over Jordan Lukaku'

'Anderlecht verneemt erg vervelend nieuws over Jordan Lukaku'
Zondag 27 oktober 2019 - 14:00   I   door Redactie

Jordan Lukaku (25) is op weg naar de Jupiler Pro League. De jongere broer van Inter-aanvaller Romelu zou in januari terugkeren naar de Belgische competitie.

De Franstalige krant La Dernière Heure schrijft dat Lukaku een toptarget is voor Anderlecht. Paars-wit is momenteel op zoek naar een nieuwe linksachter en zou zich maar wat graag met Lukaku willen versterken.

Voor Lukaku zou een overstap naar Anderlecht, zijn jeugdclub, een welgekomen reddingsboei kunnen zijn. Bij Lazio zit de verdediger na enkele blessures volledig op een zijspoor. Bij Anderlecht zou Lukaku zijn carrière kunnen herlanceren.

Update 27/10 - 14:00

Anderlecht heeft vervelend nieuws over Jordan Lukaku vernomen. Paars-wit moet de komst van de linksachter mogelijk opgeven. Lazio is immers van plan om huidig trainer Simone Inzaghi, die het niet ziet in Lukaku, te ontslaan.

Als opvolger van Inzaghi circuleert de naam van Gennaro Gattuso. Als Gattuso effectief bij Lazio aan de slag gaat, start Lukaku mogelijk met een propere lei. En dan zou een overstap naar Anderlecht volledig van de baan kunnen zijn.

Poll: Denk jij dat Lukaku naar Anderlecht gaat verhuizen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Lazio

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024