'Club Brugge haalt mogelijk deze spits uit Jupiler Pro League in januari'

'Club Brugge haalt mogelijk deze spits uit Jupiler Pro League in januari'
Vrijdag 29 november 2019 - 16:30   I   door Redactie

Igor De Camargo (36) kreeg afgelopen zomer zowaar een aanbieding van Club Brugge. Dat onthult de spits van KV Mechelen in Het Nieuwsblad.

In de laatste dagen van de zomermercato kreeg De Camargo telefoon van zijn manager Paul Stefani. "Igor, wil je opnieuw in de Champions League aan de slag?, vroeg hij. Ik verschoot, en zei: Hoezo? Niet veel later nam Philippe Clement met mij contact op. Hij vond dat mijn profiel, zowel sportief als extrasportief, in zijn plannen paste. Ik voelde me vereerd. Met nog een jaar contract zat ik goed bij KV Mechelen, maar langs de andere kant kon ik zo’n voorstel misschien niet laten schieten", vertelt De Camargo.

KV Mechelen hield het been echter stijf. “Het was een uniek moment om te vertrekken. Waarom? Met Mechelen had ik mijn doel bereikt: terugkeren naar eerste klasse. Jammer genoeg is de transfer niet doorgegaan. Voor hetzelfde geld flitst die opportuniteit, zeker op mijn leeftijd, niet meer voorbij.” Mogelijk kan Club Brugge in de winter nog eens problemen. Het scoringsprobleem is bij momenten groot bij blauw-zwart.

Poll: Zou De Camargo een goeie versterking zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024