'RSCA begaat enorme blunder op transfermarkt, gevolgen zijn erg pijnlijk'

'RSCA begaat enorme blunder op transfermarkt, gevolgen zijn erg pijnlijk'
Zaterdag 14 december 2019 - 17:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht heeft afgelopen zomer geen goede beurt gemaakt op de transfermarkt. Althans, dat is de mening van Aad de Mos. De Nederlandse analist begrijpt niet dat paars-wit miljoenen tevoorschijn toverde om Michel Vlap binnen te halen.

Maar liefst 8 miljoen euro telde Anderlecht neer om Vlap in huis te halen. Bij paars-wit kon de aanvallende middenvelder het voorlopig nog niet waarmaken. Meer zelfs: Vlap zit te verkommeren op de bank.

"Vlap was een jongen die in de combinatie met Sam Lammers (nu PSV, nvdr.) goed was. Je moet altijd naar duo's kijken. Dat heeft Kompany ook onderschat. Vlap heeft in Heerenveen een boerenjaar gehad waarin alles lukte. Ik noem dat casinogeluk", aldus de Mos in Het Nieuwsblad.

"Vlap heeft een heel irritante vader"

"Ik wil het in het tweede jaar zien als de druk erop komt. Dan laten ze het vaak afweten, zoals Vlap", gaat de gewezen trainer verder. "Die heeft dan ook nog een heel irritante vader erbij, die alles op sociale media zet. Zo kinderachtig."

"Het lijkt me een verwende jongen. Zijn tasje wordt gedragen. Pa en ma komen mee naar Brussel om voor hem te koken. Het is een soort vakantie voor hem", haalt de Mos uit naar Vlap en zijn familie. "Eerlijk gezegd vond ik het een goede speler, maar niet iemand die acht miljoen waard was. Eerder categorie drie miljoen. Maximaal.”

Poll: Begrijp jij dat Anderlecht 8 miljoen heeft betaald voor Vlap?

TAGS  I  PSV  I  Anderlecht  I  Heerenveen  I  voetbal

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023