Degryse schrikt zich rot na onthulling: "Heeft Kompany dat écht gezegd?!"

Degryse schrikt zich rot na onthulling:
Zaterdag 21 december 2019 - 11:00   I   door Redactie

Vincent Kompany is ondertussen al enkele maanden terug bij RSC Anderlecht, maar zijn project loopt niet bepaald van een leien dakje. Vince the Prince nam al enkele opmerkelijke beslissingen, waaronder ook het wegsturen van Sven Kums (32).

Kums speelt momenteel de pannen van het dak bij AA Gent, maar kreeg in de zomer wel te horen dat hij niet in de plannen van Kompany paste. Marc Degryse kan het nog steeds niet begrijpen.

"Wat heeft Kompany dan tegen jou gezegd?", vroeg Degryse in een interview voor Het Laatste Nieuws vlakaf aan Kums. "Hij zei: 'Ik denk dat je niet veel gaat spelen dit jaar'."

"Dat is toch niet te geloven"

"En de uitleg? Ging het dan alleen over de positie?", vraagt Degryse door. "Hij kon ook gezegd hebben: 'We zien in de jonge Sambi Lokonga onze nummer zes'."

"Dat heeft hij niet gezegd, maar wel dat hij meer zag in Zulj", onthult Kums. Degryse schrikt zich vervolgens rot: "In Zulj??? Dat heeft hij dus gezegd? Nu je het zegt: hij heeft daar in het begin van het seizoen gespeeld... Dat is toch niet te geloven. Je hebt Trebel en Kums, maar je kiest voor Zulj op de 'zes'. Dat is toch wel heel bizar."

Poll: Begrijp jij dat Kompany geen meerwaarde zag in Kums?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024