'Lionel Messi moeit zich en regelt supertransfer bij Barcelona'

'Lionel Messi moeit zich en regelt supertransfer bij Barcelona'
Woensdag 25 december 2019 - 22:00   I   door Redactie

Lionel Messi is niet alleen op het veld, maar ook ernaast van goudwaarde voor FC Barcelona. Volgens de laatste geruchten zou de Argentijn op het punt staan om een supertransfer te regelen bij Barça.

Achter de schermen maakt Barcelona al een tijdje werk van de terugkeer van Neymar. Afgelopen zomer slaagde de Catalaanse topclub er echter niet in om Neymar weg te halen bij Paris Saint-Germain.

Komende zomer zou dat wél moeten lukken. Barcelona heeft 180 miljoen euro veil voor Neymar en dat zou voldoende moeten zijn om PSG te overtuigen. Neymar zelf twijfelt echter over een terugkeer.

Barça schakelt Messi in

De Braziliaan vindt dat Barcelona enkele maanden geleden meer moeite had moeten doen om hem weg te halen in Parijs. Om Neymar op andere gedachten te brengen, heeft Barça nu Lionel Messi ingeschakeld.

Messi kon het altijd al goed vinden met Neymar en zou hem graag opnieuw bij Barcelona zien spelen. Neymar kijkt dan weer erg op naar Messi. Volgens Don Balon zal Neymar zich laten overtuigen door Messi en na dit seizoen finaal toch terugkeren naar Camp Nou.

Poll: Zou jij Neymar graag terug bij Barcelona zien spelen?

TAGS  I  Barcelona  I  PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024