Transfermarkt: topspits voor Club Brugge, Lamkel Zé weg bij Antwerp?

Transfermarkt: topspits voor Club Brugge, Lamkel Zé weg bij Antwerp?
Vrijdag 27 december 2019 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 januari 2020 opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. Bij Voetbal24 zit je nu al op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Een transfer in januari staat mogelijk op de helling voor Christian Benteke. Hij liep een spierblessure op en is enkele weken out. Dat is slecht nieuws voor Club Brugge, dat graag in zee wil gaan met Benteke.

*Club Brugge blijft ondertussen werk maken van de komst van een nieuwe spits. Het wil in januari een topspits naar Belgische normen naar Jan Breydel halen.

*Dries Mertens heeft Borussia Dortmund geweigerd. De Rode Duivel hoopt een nieuw contract te versieren bij Napoli.

*Volgens Luciano D’Onofrio zal Didier Lamkel Antwerp aan het einde van dit seizoen inruilen voor een buitenlandse topclub.

*Lionel Messi zou dan weer van een clausule in zijn contract gebruik willen maken om Barcelona aan het einde van dit seizoen te verlaten.

Poll: Denk jij dat Club Brugge een topspits gaat kunnen strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024