Marc Coucke dreigt nu ook Michael Verschueren te ontslaan: "Totaal ongeschikt voor de job"

Marc Coucke dreigt nu ook Michael Verschueren te ontslaan:
Woensdag 01 januari 2020 - 19:00   I   door Redactie

Michael Verschueren is momenteel sportief directeur bij Anderlecht. Vraag is of dat nog lang zal duren.

“Arnesen is al weg, en nu krijgt ook Verschueren het lastig", zegt een Anderlecht-kenner in De Morgen. "Net als iedereen gaat hij gebukt onder de scheldtirades van Coucke. Die eist ook dat hij meer met de media communiceert. Maar om wat te vertellen? Dat de jongeren nog niet klaar zijn? Dat de club 27 miljoen euro in het rood staat, terwijl ze wel Nasri en Kompany betaalt? Dat ze drie transferseizoenen op rij gemist heeft? Want dát is de echte analyse.”

“Verschueren zit boordevol goede bedoelingen, maar is totaal ongeschikt voor de job", zegt een ex-man van Anderlecht. "Wanneer hij weer eens naar een vergadering van de ECA (Europese associatie van clubs, waarvan Verschueren bestuurslid is, red.) is geweest en daar naast Andrea Agnelli van Juventus of Edwin Van der Sar van Ajax heeft gezeten, gelooft hij oprecht dat hij de beste vriend van de grootste clubs in Europa is. Voor hem zijn dat hoogtepunten, terwijl zo’n Agnelli denkt: wanneer kan ik naar huis? Omdat daar het echte werk op hem wacht."

Pino

"Weet je, Verschueren is als Pino uit Sesamstraat: hij blijft maar zeggen dat hij alles onder controle heeft terwijl iedereen ziet dat het niet zo is. De manier waarop de transfer van Mbaye Diagne (de spits die voor de neus van Anderlecht door Club Brugge werd weggekaapt, red.) mislukte, was illustratief. In al zijn naïviteit dacht hij Diagnes makelaars buitenspel te kunnen zetten en te vervangen door Christophe Henrotay. Alsof het gezichtsverlies nog niet groot genoeg was, werd Henrotay kort nadien ook nog eens gearresteerd voor gesjoemel. Hij is zo naïef."

Poll: Moet Verschueren ontslagen worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal  I  v24

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024