'Anderlecht maakt Club Brugge het leven zuur en haalt ontevreden speler weg'

'Anderlecht maakt Club Brugge het leven zuur en haalt ontevreden speler weg'
Zaterdag 11 januari 2020 - 15:30   I   door Redactie

Club Brugge is naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Christian Benteke (29) bleek niet haalbaar, terwijl Adolfo Gaich (20) meer dan 10 miljoen euro moet kosten. En dus speuren Vincent Mannaert en co naar alternatieven op de transfermarkt.

Het is zo dat Club Brugge nu is uitgekomen bij Loïs Diony (27). De aanvaller verdedigt momenteel de kleuren van Saint-Etienne, maar komt er nauwelijks aan spelen toe.

Toch zou Club Brugge wel wat zien in de spits, want Franse media maken zelfs gewag van een Brugs bod op Diony. Hij zou veel goedkoper zijn dan Gaich en Benteke.

Update 11/1 - 15:30

Anderlecht is van plan om Club Brugge het leven zuur te maken, zo weten enkele Franse media. Volgens de laatste geruchten is het paars-wit menens om Diony voor de neus van Club weg te halen bij Saint-Etienne. Het zou de spits snel binnenhalen.

Diony en Saint-Etienne zijn uitgekeken op elkaar. De spits speelt er nauwelijks en is ontevreden. Bij Anderlecht, dat naarstig op zoek is naar een nieuwe spits, zou Diony zijn carrière kunnen herlanceren.

Poll: Naar welke club zie jij Diony trekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Saint-Etienne  I  Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024