Transfermarkt LIVE: Openda weg bij Club Brugge, toptransfer bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Openda weg bij Club Brugge, toptransfer bij Anderlecht?
Woensdag 15 januari 2020 - 22:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft opnieuw zijn deuren geopend. Bij Voetbal24 zit je de hele maand januari op de eerste rij om alle geruchten en deals te vernemen. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken andere oorden op? Je komt het te weten in ons transfermarkt-artikel!

*Dries Mertens zou zijn carrière volgende zomer verderzetten bij Arsenal. Hij zou er een lucratief contract kunnen tekenen.

*PSG wil Christian Eriksen weghalen bij Tottenham. Het wil de Deen koppelen aan Neymar en Kylian Mbappé.

*Romelu Lukaku geniet interesse van Atletico Madrid, maar is niet van plan om Inter alweer de rug toe te keren.

*Club Brugge is van plan om een miljoenenbod uit te brengen op Ajax-speler Razvan Marin (ex-Standard).

*Loïs Openda kan zijn carrière op uitleenbasis verderzetten bij Feyenoord. De Rotterdamse topclub bracht een bod uit bij Club, dat zijn goudhaantje echter niet wil laten gaan.

*Anderlecht wil in januari een toptransfer afronden. Het zou één van zijn spelers voor veel geld willen verkopen, om de rode cijfers op die manier weg te werken.

*Standard heeft bij de entourage van Joachim Van Damme geïnformeerd naar de mogelijkheid voor een overstap. Michel Preud’homme is gecharmeerd door de middenvelder, maar KV Mechelen wil hem niet laten gaan.

Poll: Wie gaat volgens jou nog de beste zaken doen tijdens deze transferperiode?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024