'KRC Genk en Anderlecht onderhandelen over érg verrassende transfer'

'KRC Genk en Anderlecht onderhandelen over érg verrassende transfer'
Woensdag 22 januari 2020 - 09:30   I   door Redactie

KRC Genk en RSC Anderlecht zijn momenteel in gesprek met elkaar. De twee Belgische topclubs onderhandelen over de transfer van... Thomas Didillon (24). De Fransman moet in de Luminus Arena de nieuwe eerste doelman worden.

Sinds het uitvallen van Maarten Vandevoordt (17) speurt Genk de transfermarkt af. Het kwam eerder al uit bij Davy Roef (25, Anderlecht), Ruud Boffin (32, Antalyaspor) en de aan Waasland-Beveren verhuurde Nordin Jackers (22). Zij werden om uiteenlopende redenen van het verlanglijstje geschrapt.

En zo kwam Genk nogal verrassend uit bij Didillon. Reeds de derde Anderlecht-doelman in wie de landskampioe interesse toont. Want er was immers ook even sprake van de komst van Frank Boeckx (33). Voor Anderlecht is een vertrek van Didillon bespreekbaar. De Fransman verloor na de komst van Vincent Kompany zijn plaats aan Hendrik Van Crombrugge en mag weg.

Zwaar contract

Het Laatste Nieuws weet dat Anderlecht en Genk al een eerste keer rond de tafel zaten om een overgang van Didillon te bespreken. Een akkoord is er nog niet. Anderlecht hoopt Didillon definitief van de hand te doen. Het wil af van het zware contract van Didillon.

Poll: Vind jij het verstanding van Anderlecht om Didillon naar Genk te laten gaan?

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht  I  voetbal  I  sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024