Bom dreigt te ontploffen bij RSCA: 'Eigenzinnige Kompany irriteert Vercauteren'

Bom dreigt te ontploffen bij RSCA: 'Eigenzinnige Kompany irriteert Vercauteren'
Maandag 03 februari 2020 - 10:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht won zondagavond dan wel opnieuw, toch dreigt de bom te ontploffen bij paars-wit. Trainer Frank Vercauteren raakt namelijk steeds meer geïrriteerd. De reden daarvoor? De eigenzinnige aanpak van speler-manager Vincent Kompany.

“Het is inmiddels een publiek geheim dat Vincent Kompany in de voorbereiding niet de nadruk legde op het fysieke werk. Een eigenzinnige aanpak die Anderlecht al duur betaald heeft. Al maanden zit de ziekenboeg te vol om gezond te zijn. Alsof dat niet erg genoeg was, kwam daar gisteren Elias Cobbaut bij”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Het is iets waar Vercauteren het moeilijk mee heeft. Hij zou niet begrijpen waarom Kompany in de voorbereiding voor de bewuste aanpak opteerde. Volgens HLN is Vercauteren er geïrriteerd door de vervelende situatie.

“Moeten soms jongens pushen”

"Elke week is het de dag voor de wedstrijd kijken wie beschikbaar is", aldus Vercauteren na de nipte zege. "Het is wekelijks afwegen of we het erop kunnen wagen. In de huidige context - met veel afwezigheden - moeten we soms jongens pushen. We lopen elke match op de toppen van onze tenen. Da's niet ideaal. En dan zijn er ook gevolgen."

Poll: Begrijp jij dat Kompany in de voorbereiding niét de nadruk legde op het fysieke werk?

TAGS  I  Anderlecht  I  voetbal

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024