CEO Belgische Voetbalbond is héél duidelijk: "Enkel dan wordt competitie hervat"

CEO Belgische Voetbalbond is héél duidelijk:
Dinsdag 17 maart 2020 - 19:00   I   door Redactie

De UEFA besliste dinsdagnamiddag om het EK uit te stellen naar 2021. Nu kan ook werk gemaakt worden van de nationale competities. Die moeten uiterlijk tegen 30 juni afgerond worden, liet UEFA weten.

Peter Bossaert, de CEO van de Belgische Voetbalbond (KBVB), kondigde ondertussen ook belangrijk nieuws aan over de (eventuele) verderzetting van de Jupiler Pro League. “We kunnen nu aan de slag om alles opnieuw in te plannen: de nationale competities waar het meeste spanning op zit, maar natuurlijk ook de wedstrijden van de Rode Duivels, de Red Flames en deze van onze nationale jeugdploegen."

Toch laat Bossaert zich niet opjagen. "Bovenal gaat onze aandacht naar de gezondheid van onze medewerkers, sporters en supporters. We zullen enkel opnieuw beginnen als alle gezondheidsrisico’s van de baan zijn", tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de CEO van de KBVB.

Poll: Vind jij dat de Jupiler Pro League nog hervat moet worden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  voetbal  I  sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024