Deze verkorte versie van play-offs is mogelijk dé oplossing voor JPL

Deze verkorte versie van play-offs is mogelijk dé oplossing voor JPL
Woensdag 18 maart 2020 - 19:00   I   door Redactie

Het is momenteel koffiedik kijken wat betreft de (eventuele) verderzetting van de Jupiler Pro League. Er liggen verschillende scenario's op tafel om onze vaderlandse competitie straks, als de piek van het coronavirus achter ons ligt, te hervatten.

Een scenario waar de Pro League nu al rekening mee houdt, is de play-offs te spelen in een verkorte vorm. De play-offs zouden bijvoorbeeld gehalveerd kunnen worden, zo meldt Het Nieuwsblad.

"Een mogelijkheid is de play-offs 'halveren' en bijvoorbeeld de eerste drie ploegen in play-off 1 onderlinge te laten spelen, de nummers 4, 5 en 6 komen in een andere groep terecht. play-off 2 zou dan via een knock-outsysteem worden beslecht", verduidelijkt de krant.

Dé oplossing voor JPL... Of niet?

Het zou dé oplossing kunnen zijn om de Jupiler Pro League op een degelijke manier af te ronden. Het Nieuwsblad voegt er tot slot wel aan toe dat er 'voor dit idee niet veel animo is'.

Poll: Vind jij dit een goed idee?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024