Bellamy doet onthulling over Kompany: "Dit is echt niet ideaal"

Bellamy doet onthulling over Kompany:
Vrijdag 27 maart 2020 - 12:00   I   door Redactie

De Belgische competitie ligt stil en de eersteklassers trainen niet meer in groep. Bij RSC Anderlecht doen ze er desondanks alles aan om hun spelers fit te houden.

In een gesprek met talkSPORT onthult beloftentrainer Craig Bellamy hoe het er dezer dagen aan toegaat bij paars-wit. “Iedere dag vindt er een conferencecall plaats. En iedereen die Vincent (Kompany, nvdr.) kent, weet wat dat betekent."

"Als ik zeg elke dag, dan bedoel ik ook élke dag", lacht Bellamy. "Vincent wil regelmatig vergaderen en de technische staf van alles op de hoogte houden.”

"Zo volgen we de spelers op"

“De spelers van het eerste elftal en de beloften moeten zich dan weer iedere dag aanmelden op Zoom (een online platform voor conferencecalls, nvdr.) om te overleggen met de trainers. Ze worden ook opgevolgd via Strava. Zo kunnen hun data worden bijgehouden.”

“Het is allemaal niet ideaal, maar al bij al werkt het goed op deze manier", gaat Bellamy verder. "We hebben te maken met een serieus virus en de gezondheid en veiligheid van iedereen staat voorop. En ondertussen doen wij wat we kunnen.”

Poll: Vind jij dat Anderlecht deze situatie goed aanpakt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024