"Club Brugge is nog geen kampioen in Jupiler Pro League"

Woensdag 08 april 2020 - 12:00   I   door Redactie

De raad van bestuur van de Pro League adviseerde om het huidige seizoen in België definitief stop te zetten. Een nieuwe landstitel ligt binnen handbereik voor Club Brugge, maar zover is het nog niet.

Sport/Voetbalmagazine benadrukt nog eens dat het advies van de raad van bestuur van de Pro League nog moet worden goedgekeurd door de Algemene Vergadering. Over een week zou er duidelijkheid moeten zijn.

"Is Club Brugge nu kampioen? Nog niet, maar dat is slechts een kwestie van uitstel", schrijft Sport/Voetbalmagazine. Het weekblad stelt zich wel meer vragen bij hoe onze Jupiler Pro League er straks gaat uitzien. "Meer prangend is de vraag: hoe ziet de competitie er in augustus uit?"

Er liggen verschillende scenario's op tafel. Waarschijnlijk zal 1A volgend seizoen 18 clubs tellen en zullen er géén play-offs gespeeld worden. Al moet daar nog duidelijkheid over komen.

Poll: Denk jij dat Club Brugge volgende week zeker zal zijn van de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024