'Paul Pogba weigert Real Madrid én Juventus en maakt erg straffe transfer'

'Paul Pogba weigert Real Madrid én Juventus en maakt erg straffe transfer'
Vrijdag 17 april 2020 - 18:00   I   door Redactie

Paul Pogba (27) lijkt deze zomer dan toch een grote transfer te gaan maken. De vedette van Manchester United zou Old Trafford verlaten en terugkeren naar Frankrijk.

Pogba kwam in eigen land uit voor Le Havre, waar Manchester United hem op jonge leeftijd reeds ging wegplukken. De middenvelder speelde nog nooit in de Ligue 1, maar daar zou volgend seizoen verandering in kunnen komen.

Volgens enkele Britse en Franse media trekt Pogba in de zomer immers naar Paris Saint-Germain. PSG stelt momenteel alles in het werk om Pogba in te lijven. Het zou slecht eens kwestie van tijd zijn vooraleer de deal rond is.

Meer dan 80 miljoen?

Hoewel Pogba de voorbije maanden eerder naar Real Madrid of Juventus leek te verhuizen, is er nu geen sprake meer van een overstap naar Spanje of Italië. Dat komt mede door Pogba's zaakwaarnemer Mino Raiola. Die duwt zijn speler duidelijk in de richting van PSG.

Hoeveel Pogba zou moeten kosten, is nog niet duidelijk. De marktwaarde van wereldkampioen krijgt door de coronacrisis wellicht een flinke knauw, maar in Manchester verlangen ze wellicht nog steeds een transfersom die boven de 80 miljoen euro ligt.

Poll: Zou jij Pogba graag bij PSG zien spelen?

TAGS  I  Manchester United  I  Juventus  I  Real Madrid  I  PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024