Marc Coucke en Anderlecht in vieze papieren: "Iedereen weet dat"

Marc Coucke en Anderlecht in vieze papieren:
Dinsdag 21 april 2020 - 07:00   I   door Redactie

Er blijven donkere wolken boven de persoon van Marc Coucke hangen. Nu krijgt de voorzitter van RSC Anderlecht zware kritiek van politicus Jean-Marie Dedecker.

"De interne keuken bij KV Oostende ken ik heel goed", zegt Dedecker, burgemeester van buurtgemeente Middelkerek, aan Sporza. "Ik ben zelfs van plan om er een boek over te schrijven. Dat zou dan de titel "The Godfather" krijgen, of zoiets."

"Wie die Godfather is? Marc Coucke. Hij zal bepalen wie KVO overneemt en daarom zie ik de deal met de Amerikanen mislukken. Dat Coucke dan de baas is bij twee clubs? Dat is zo, iedereen weet dat", benadrukt Dedecker.

Dat Coucke beslist over de toekomst van Oostende, kan hem in de problemen brengen. Als blijkt dat er sprake is van belangenvermenging, dreigt Coucke immers de licentie van Anderlecht op het spel te zetten.

Groep rond Coucke

"Ik denk wel dat er uiteindelijk een oplossing komt, want anders is Coucke zijn stadion kwijt aan de stad", besluit Dedecker. "Ik zal voor mijn beurt spreken. Ik denk dat de oplossing zal zijn dat een groep rond Coucke, die hij misschien zelf financiert, terug in het verhaal zal komen bij KVO met dezelfde usual suspects. Patrick Orlans bijvoorbeeld."

Poll: Vind jij het kunnen dat Coucke nog beslist over de toekomst van Oostende?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  v24

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024