Hein Vanhaezebrouck is duidelijk over overstap naar Antwerp

Hein Vanhaezebrouck is duidelijk over overstap naar Antwerp
Woensdag 13 mei 2020 - 18:30   I   door Redactie

Hein Vanhaezebrouck zit sinds zijn ontslag bij RSC Anderlecht al meer dan een jaar zonder nieuwe uitdaging als trainer. Een terugkeer als T1 zal ook nog niet voor onmiddellijk zijn, zo blijkt.

Vanhaezebrouck moet binnenkort onder het mes en zal bijgevolg even niet kunnen werken. Daarom wil hij in de zomer ook niet bij een club beginnen. "Het gaat over een ingreep van niet dringende aard. Die zou oorspronkelijk uitgevoerd worden tegen het begin van het nieuwe voetbalseizoen, maar zal nu pas voor augustus of september zijn, denk ik. Daardoor is alles opgeschoven", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

"Eigenlijk was het de bedoeling om volgend seizoen opnieuw aan de slag te gaan als trainer. De huidige omstandigheden betekenen dat ik wellicht nog eventjes in de rol van analist zal verder werken", benadrukt Vanhaezebrouck.

"Ik ben niet de man van half werk"

"Als trainer ben je bezig van 's ochtends tot 's avonds. En ik ben niet de man van half werk. Ik wil niet vanuit mijn bureau alles overschouwen. Zo werkt het niet. Ik ben iemand van het veldwerk, die zelf impact moet hebben op het gebeuren. Vandaar zal het niet voor volgend seizoen zijn."

Poll: Hoop jij Vanhaezebrouck snel terug te zien als trainer?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  voetbal  I  sport

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024